1-7 EKİM EMZİRME HAFTASI
05 Ekim 2023

Emzirme Haftası Etkinlikleri kapsamında, anne sütünün öneminin vurgulandığı çeşitli etkinlikler hastane B  blok binamızda gerçekleşmiştir.
     Başhekim Dr. Öğretim Üyesi Mehmet MERMER, hastane yönetimi ve tüm personelimiz katılım sağlamıştır. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Nurcan KOLANCALI tarafından konferans salonunda ; “Anne Sütünün Önemi” başlıklı  sunum  olmuştur. Pasta ve ikramların ardından yenidoğan servislerine ziyarette bulunan Başhekim MERMER, anne sütünün önemini vurgularken yeni  annelere bebekleri için olan hediyelerini vermiş ve hayırlı olsun dileklerini iletmiştir.
     Hafta boyunca poliklinik katında hizmet verecek olan bilgilendirme standında el broşürleri dağıtılacak olup ulaşılabilen tüm vatandaşlarımıza birebir eğitim verilmeye devam edecektir.
     Emeği geçen personelimize teşekkürlerimizi sunarız.
      ANNE SÜTÜ MUCİZEDİR...
emzirmehaftasi015.JPG