1-7 EKİM EMZİRME HAFTASI
07 Ekim 2022

Anne sütünün vurgulandığı ve bu bağlamda bebeğin en önemli besin kaynağı olduğunun hatırlatıldığı bu hafta boyunca farkındalık oluşturmak için çeşitli faaliyetler yürütülmektedir. Hastane ek binamızda  açtığımız stand emzirme haftası boyunca tüm poliklinik hastalarımıza eğitim verecek ve el broşürleri dağıtacaktır. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Dudu KESGİN ve müdür yardımcılarımızın desteğiyle planlanan program; kadın doğum servis sorumlusu, çocuk servis sorumlusu ve gebe okulu sorumlusu  arkadaşlarımızın emek ve çabasıyla  hazırlanmıştır.

Sayın Başhekimimiz Prof. Dr. Ömer Faruk ERKOÇAK stand alanında çalışan arkadaşlarımızı ve servis katında hasta odalarını ziyaret etti. Başhekim yardımcımız Uzm. Dr. Ragıp BALAHOROĞLU, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürümüz Hatice ATASOY, Çocuk Hastalıkları Uzmanlarımız ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarımız da, yeni doğum yapmış annelerimizi ziyaret edip hediye verdiler. Anne sütünün öneminin vurgulandığı alanımız, balon ve mesaj panolarıyla süslenerek farkındalık oluşturuldu.

annesutuhaftasi002.JPG

annesutuhaftasi003.JPG