Hastanemiz Dijital Hastane Seviye-6 (HIMSS EMRAM STAGE 6) kriterlerini yerine getirerek 29 Aralık 2017 tarihinde Dijital Hastane' ünvanını kazandı.
10 Aralık 2021

Sağlık Bakanlığı, Medipol Üniversitesi ve HIMSS Avrupa işbirliğiyle yürütülen dijital hastane sertifikasyon çalışmaları kapsamında Hastanemiz yapılan Himss validasyon değerlendirmesini başarıyla geçerek HIMSS 6 belgesi almaya hak kazandı.

Bu süreçler ile birlikte tüm tıbbi cihazlar otomasyon sistemi ve tele radyoloji ile entegre edildi, hemşire formları dijitalize edildi,yoğun bakımlarda ve bir yataklı serviste e-imzalı order kullanımına geçildi, kağıt kullanımı asgari seviyeye indirildi. Hasta tedavilerinde 5 doğru kuralı ile kullanıcı hatalarının önüne geçebilecek klinik karar destek sistemleri sisteme entegre edilerek kullanıma başlandı. hekim karar destek sistemi hbys programına entegre edildi. Vademecum programına lisanslama alınarak hekimlerimizin ve eczacılarımızın kullanımına sunuldu.