T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi

2021-2022 YILI YAZ STAJI İÇİN GEREKLİ BELGELER

Güncelleme Tarihi: 02/06/2021

2021 – 2022 Eğitim Öğretim yılı Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden zorunlu yaz staj başvuruları alınan öğrencilerden, Kariyer Kapısı tarafından uygun görülen öğrencilerin Konya İl Sağlık Müdürlüğü sayfasında isim listesi yayınlanmış olup,hastanemizde zorunlu yaz stajı yapacak öğrencilerin aşağıda belirtilen belgelerin 18.06.2021 tarihine kadar eksiksiz olarak getirmeleri gerekmektedir.

Not : Belgeler Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari binada Deniz bey’e teslim edilecektir.

YAZ STAJI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 - Zorunlu Staj Başvuru Formu ( 2 adet )

2 - Öğrenci Belgesi

3-  Sigorta Giriş Belgesi ( Staj başlama ve bitiş tarihlerini kapsayacak şekilde olmalıdır. )